Kolačiće rabimo kako bismo vam osigurali najbolje iskustvo prilikom upotrebe našeg web-mjesta. Pregledavanjem dajete svoju suglasnost za upotrebu kolačića. Naša pravila za kolačiće
Uključite kolačiće za bolji doživljaj pri upotrebi web-mjesta. Dopusti upotrebu kolačića Naša pravila za kolačiće

Privatnost podataka

PRIVATNOST I ZAŠTITA PODATAKA

U IAMS tvrtci, privatnost naših korisnika, zaštita osobnih podataka i njihovo povjerljivo korištenje su prioritet i mi slijedimo sve zakone propisane od strane države, kao i europska pravila i propise o zaštiti podataka.

U nastavku možete pronaći neke važne aspekte o tome koje informacije i osobne podatke prikupljamo i kako ih koristimo, uključujući koje se informacije prikupljaju, kako se koriste i s kim se dijele.

1. Prikupljanje, obrada i korištenje Podataka

Kao i većinu stranica, i našu stranicu možete posjetiti bez odavanja svog identiteta ili otkrivanja osobnih podataka. Prikupljamo informacije koje se tiču ukupnog broja posjeta, ukupnog vremena provedenoga na stranici, koje stranice su posjećene i snimamo informacije s vašeg pretraživača, posebno vašu IP adresu te karakteristike softvera i hardvera. Ove informacije se prikupljaju kako bismo mogli odrediti na koji način se naša stranica koristi te kako se može poboljšati.

Pohranjujemo samo informacije i osobne podatke (u daljnjem tekstu "Podaci") koje prenosite dobrovoljno, primjerice tijekom online narudžbe, registracije ili upita putem našeg kontaktnog obrasca - to su posebice vaše ime, adresa i adresa vaše e-pošte.

Kada nas kontaktirate po prvi put, stvorimo profil korisnika u našoj bazi podataka. Svi daljnji Podaci, koje nam dostavite u kasnijim fazama, biti će pohranjeni pod tim profilom.

U slučaju da nam odate bilo kakve Podatke o drugim osobama, npr. o suprugu/supruzi ili kolegama, podrazumijeva se da za objavljivanje takvih informacija imate potrebnu dozvolu.

Korisnici mlađi od 18 godina neće otkriti nikakve Podatke ili na drugi način pružiti informacije na našoj internetskoj stranici bez pristanka roditelja ili zakonskog skrbnika.

Osim ako vam u trenutku objavljivanja vaših Podataka nije rečeno drugačije, takve informacije zadržavamo i možemo ih koristiti samo za rješavanje vaših zahtjeva i / ili upita i / ili bilo kojih drugih pitanja koja proizlaze iz bilo kojeg sporazuma između vas i nas, na primjer za isporuku proizvoda i za platne transakcije, kao i za tehničko administrativne svrhe.


2. Pohrana Podataka

Sigurno pohranjujemo sve podatke koji nam šaljete, sve dok ne povučete svoju privolu. Imate pravo zatražiti djelomično ili potpuno brisanje vaših podataka u bilo kojem trenutku. Takve zahtjeve ćemo izvršiti bez odlaganja. U slučajevima gdje smo zakonski obvezni pohranjivati podatke, ti podaci će ne biti izbrisani, već blokirani. 

3. Pravo na pristup Podacima

Na pisani zahtjev možete dobiti informacije o vašim pohranjenim Podacima u bilo koje vrijeme.

4. Prijava na našu mailing listu

Ako se pretplatite na našu mailing listu, koristit ćemo podatke koje ste nam dali uz vaš izričiti pristanak za slanje newslettera e-poštom. Naznaka adrese vaše e-pošte, imena i prezimena je obvezna. Sve ostale informacije pružaju se dobrovoljno i pomažu nam u slanju poruka e-pošte koje su vam relevantnije. Newsletteri će sadržavati aktualne ponude, vijesti i informacije o našim proizvodima.

Stalno nastojimo unaprijediti naše usluge. To uključuje i analizu newslettera koji su poslani, primjerice jesu li unesene email adrese dostupne, je li newsletter pročitan, koje poveznice unutar newslettera su korištene te je li primljen kakav odgovor ili povratni email.

Nikakvi podaci se neće prodavati ili dobrovoljno davati osobama izvan portfelja robne marke tvrtke Spectrum Brand Inc. Pretplatu na naš newsletter možete otkazati u bilo kojem trenutku i s trenutnim učinkom za nadalje. To je moguće učiniti klikom na link za otkazivanje pretplate na dnu našeg newslettera ili putem elektroničke pošte na IAMS@eu.spectrumbrands.com.

5. Kolačići

Kolačiće koristimo kako bismo unaprijedili vaše posjete našim internetskim stranicama te prikupili i pohranili podatke za potrebe marketinga i optimizacije. Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se šalje vašem pregledniku s web poslužitelja i pohranjuje se na tvrdi disk računala, što omogućuje prepoznavanje preglednika koji se koristi. Kolačići koje koristimo ne pohranjuju osobne podatke, već pomažu u stvaranju korisničkih profila pomoću pseudonima. Oni ne mogu oštetiti vaš sustav.

Korištenje kolačića možete deaktivirati u bilo kojem trenutku promjenom postavki vašeg preglednika.

Saznajte više o Pravilniku o kolačićima ovdje.

6. Prijenos Podataka trećim stranama

Prikupljene podatke ne prenosimo osobama izvan portfelja robne marke Spectrum Brands Inc. Posebice ne prodajemo, iznajmljujemo ili razmjenjujemo vaše podatke, osim ako je takvo objavljivanje nužno od strane zakona ili u niže opisanom slučaju. U slučaju da kooperanti ili agenti obavljaju usluge koje ste zatražili od nas, naši partneri su obvezni obrađivati te podatke na povjerljiv način i u skladu sa zakonskim odredbama samo u svrhu obavljanja ovih usluga. Osim toga, od njih se traži da postupaju s vašim podacima u skladu s ovim Pravilima o zaštiti privatnosti i podataka i važećim zakonom. 

7. Sigurnost

Brinemo o sigurnosti vaših Podataka i koristimo sve tehničke i organizacijske mogućnosti za pohranu Podataka na način koji je nedostupan trećim osobama.

Svi Podaci su pohranjeni na poslužiteljima koji udovoljavaju visokim sigurnosnim standardima i zaštićeni su od pristupa neovlaštenih osoba i zlouporabe.

Za dodatne informacije o zaštiti Podataka možete nas direktno kontaktirati kao odgovorno tijelo:

Spectrum Brands (UK) Limited

Regent Mill | Fir Street, Failsworth, Manchester | M35 0HS | United Kingdom

Telefon: +44 (0) 161 947 3000 | Fax: +44 (0) 161 682 1708

www.eu.spectrumbrands.com

Company number: 02394603

Registered in England and Wales

VAT broj GB 532 783 437

© 2016 Spectrum Brands, Inc.