Poslastice od 100 % mesa koje su osušene zamrzavanjem

Predstavljamo IAMS Naturally poslastice od čistog mesa, napravljene od 100 % mesa i ribe koji se zatim suše postupkom zamrzavanja, kako bi se sačuvali svi okusi i vrijednosti koje će doprinijeti zdravlju vašeg kućnog ljubimca.

Vama i vašem ljubimcu pruža savršenu ravnotežu između ukusne poslastice i zdrave nagrade, napravljene od stručno odabranih komada mesa sa svim prirodnim sastojcima bez žitarica i glutena.

Asortiman poslastica IAMS Naturally dolazi u 3 izvrsna okusa:

  • 100 % pileća prsa, koja sadrže visokokvalitetne bjelančevine za pomoć u održavanju snažnih mišića
  • 100 % pačja prsa od vrhunskih komada, lako probavljiva.
  • Naš recept s filetom od 100 % lososa* je bogat omega 3 i 6 kiselinama koje pomažu održati zdravu kožu i sjajnu dlaku** vaše mačke

* Okus lososa dostupan je samo u asortimanu poslastica osušenih zamrzavanjem za mačke

** Koristan samo kada se kombinira sa suhom hranom IAMS Naturally

Što znači osušeno zamrzavanjem?

Sušenje hrane zamrzavanjem je tehnika očuvanja koja seže stotinama godina unazad. Među mnogim povijesnim civilizacijama, najčešće se koristi za očuvanje hrane za astronaute! Čuva sve hranjive tvari kao i izvrsne okuse naših poslastica od kojih će vaši kućni ljubimci napredovati.

Nakon što se meso pripremi, zamrzne se, zatim se stavi u vakuum kako bi se uklonila voda i na kraju se vrati na sobnu temperaturu, kada postaje spremno za konzumaciju.

Poslastice koje ne ugrožavaju zdravlje!

U našim poslasticama naći ćete isključivo 100 % mesa ili ribe. To znači da nema štetnih sastojaka koji ugrožavaju zdravlje ili opseg struka vašeg ljubimca. Samo čiste, ukusne bjelančevine, tako da ih možete počastiti, dok im istovremeno pomažete u održavanju zdravog, aktivnog i sretnog života.

Čega nema...

  • BEZ dodanog šećera
  • BEZ umjetnih boja
  • BEZ aditiva
  • BEZ GMO-a

U potrazi ste za izvrsnim okusima
koje će vaš kućni ljubimac obožavati?

Neovisno o tome voli li vaš ljubimac hrskavu hranu ili onu koja se žvače, poslastice IAMS Naturally su za vas.