Filozofija prehrane

Drugačiji pristup hrani za kućne ljubimce

Naš IAMS tim brine se da vaš kućni ljubimac bude sretan i zdrav. Zato smo mnoge godine posvetili istraživanjima o zdravlju i prehrani kućnih ljubimaca.   

Od 1946. godine, prehrambena filozofija IAMS tvrtke je razviti hranu za kućne ljubimce koja sadrži visokokvalitetne životinjske bjelančevine, neophodne za napredak vašeg ljubimca.   

Prava hrana može učiniti nevjerojatne stvari za kućne ljubimce. Pružiti podršku njihovom imunitetu, pomoći im kod sagorijevanja masti, održavati mišićni tonus i podržati zdravu probavu. Prava hrana može pomoći i kod njege zubi vašeg kućnog ljubimca; sve u ukusnoj recepturi u kojoj će oni istinski uživati svaki dan.

Vjerujemo da prava hrana za kućne ljubimce zadovoljava sljedeće kriterije:

  • Temelji se na životinjskim bjelančevinama kako bi se zadovoljile prehrambene potrebe mačaka i pasa

  • Prilagođena je svakoj životnoj fazi. Naša hrana za štenad zapravo pomaže štenadi da bude pametnija i da bolje trenira

  • Korisna za kućne ljubimce i njihove vlasnike, poput hrane za mačke za domaćinstva s više mačaka ili kao pomoć za kontrolu kuglica od dlaka


Upravo ovaj način razmišljanja nas je učinio predvodnicima u prehrani kućnih ljubimaca

Naše istraživanje i napredak koji smo ostvarili tijekom posljednjih 70 godina učinili su hranu za kućne ljubimce boljom za sve.  

Imamo brojne patente i proveli smo istraživanja koja su dovela do prihvaćanja naših zdravstvenih dostignuća u cijeloj industriji. 

Vrlo smo ponosni na ove doprinose, koji su pomogli poboljšati zdravlje kućnih ljubimaca diljem svijeta.

Stručna prehrana i uživanje u hrani. Bez kompromisa.

Expert nutrition and enjoyment logo


Kvaliteta je u srži svega što radimo. Kada je riječ o našim receptima, koristimo samo visokokvalitetne sastojke koje će vaš ljubimac voljeti. 

Pridržavamo se nevjerojatno visokih standarda kako bismo osigurali kvalitetu i sigurnost naših sastojaka, pazeći da su naše hranjive formule zdrave i sigurne za kućne ljubimce.

Naša predanost inovacija i kvaliteta⁠‌⁡⁠⁡⁠⁠‍‌⁡‍⁣⁤

Inzistiramo na stalnim i rigoroznim inspekcijama sastojaka tijekom cijelog proizvodnog procesa, od početnih pregleda uzoraka s kamiona do trenutka kada naši paketi hrane za kućne ljubimce napuste tvornicu.⁡⁡⁠؜⁠‍‍⁡⁠⁣⁤

Provodimo više od 120 testova osiguranja kvalitete na IAMS hrani za kućne ljubimce. Također uzimamo uzorke proizvoda za kompletnu nutritivnu analizu svake serije proizvedene formule, a svi naši sastojci se procjenjuju prema strogim specifikacijama prehrambene kvalitete i sigurnosti.⁡‍؜⁡‌⁠‌؜‌⁠⁠⁣⁤